Napelemek

Ebben a kategóriában napelemeket találhatsz. Webáruházunk csapata azon dolgozik, hogy mindig elérhetőek legyenek különféle teljesítményű napelemek a vásárlói igényeknek megfelelően. Ha nem szeretnéd végigböngészni a teljes elektronikai termékkínálatunkat, hanem célzottan napelemeket keresel, akkor a lehető legjobb helyen jársz, hiszen itt összegyűjtöttük őket számodra.

Jelenleg a Victron Energy BlueSolar napelemeit tudod megvásárolni tőlünk, ezeknek monokristályos, illetve polikristályos változatait is. Tekintsd meg az azonnal megvásárolható napelem kínálatunkat!

Nézet:
Sorrend:

Milyen napelemeket találhatsz nálunk?

Kínálatunkban megtalálhatók a Victron Energy monokristályos és polikristályos napelemei. Azt már a termékek nevében is feltüntettük, hogy melyik milyen típusú. Ugyancsak szerepel már a termék nevében, hogy mekkora a kimeneti teljesítménye. Kaphatsz 20, 30, 40, 45, 55, 60, 90, 115, 140, 175, 270, 305, 330, 360 W-os napelemet is.

Érdemes az egyes napelemek adatlapját alaposan áttanulmányozni, hiszen itt minden fontos adat megtudható róluk. A szélességük, magasságuk mellett a munkaponti áram, a zárlati áram, a munkaponti feszültség és az üresjárati feszültség ugyancsak feltüntetésre kerül ezen információk között.

Ha érdekelnek a legújabb napelemek és szeretnél elsőként értesülni arról, ha új napelem érhető el, akkor érdemes erre az oldalra rendszeresen visszalátogatni. A napelemeket elérheted a napelemes rendszerek főkategóriából is, de egyszerűbb, ha elmented a könyvjelzők közé ezt az oldalt.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Ha a napelemek között szeretnél válogatni, de tudod, hogy kisebb vagy nagyobb teljesítményű terméket keresel, akkor rendezheted őket ár szerint csökkenő vagy növekvő sorrendbe. Az egyes napelemeket akár össze is tudod hasonlítani egymással, ehhez legalább két elem esetében kattints a mérleg ikonra. Akár egyszerre három termék összehasonlítására is van lehetőséged.

Ha eldöntötted, melyik napelemet szeretnéd megvásárolni, akkor a Kosárba gombra kattintva adhatod virtuális bevásárlókosaradhoz. Kosarad tartalmát bármikor ellenőrizheted a jobb felső sarokban lévő táska ikonra klikkelve. Ezt a megrendelés véglegesítéséig bármikor módosíthatod, hozzáadhatsz elemeket vagy akár ki is vehetsz belőle.

Ha ellenőrizted tételesen a kosaradban található elemeket, akkor a Megrendelés gombra klikkelve tudod elindítani a vásárlás folyamatát. Ehhez még regisztrálnod sem kell feltétlenül, de természetesen a kapcsolattartási és számlázási adatokat mindenképpen ki kell töltened. Ezt követően a szállítási és fizetési módot kell kiválasztanod, majd az adatok ellenőrzése után véglegesítheted a megrendelést.