Kiegészítők

Ismerkedjen meg a Victron Energy termékek kiemelkedő választékával, amelyek innovatív megoldásokat kínálnak akkumulátortöltőihez és energiaellátási igényeihez. A Blue Smart IP65 tartozékok, mint például a fali tartókonzol vagy a védőtok, nemcsak a töltők védelmét szolgálják, hanem a kompatibilitás és a praktikum jegyében készültek. Az IP43 akkumulátortöltőkhöz tervezett 2 méteres tápkábel megbízható energiaátvitelt biztosít bármilyen kihívásokkal teli körülmények között.

Választékunkban megtalálhatóak a különböző szemes sarus csatlakozók és csipeszek, valamint a szivargyújtó csatlakozók is, melyek garantálják az optimális csatlakozást és biztonságot. A termékkínálatunkban szereplő CEE és Schuko átalakító kábelek rugalmasságot és egyszerűséget nyújtanak, miközben az akkumulátor állapotjelzők (M8) lehetővé teszik, hogy mindig készen álljon a különböző energiaellátási helyzetekre.

Kiemelkedő minőség és versenyképes árak jellemzik termékeinket, melyeket a megbízhatóság és a tartósság jegyében válogattunk össze. Vásároljon nálunk a biztos és hosszú távú energiaellátási megoldásokért, és élvezze a professzionális kiszolgálást és gyors szállítást. Válasszon bizalommal, és legyen része a Victron Energy magas színvonalú élményének!

Nézet:
Sorrend:

Ebben az exkluzív Termékkategóriában felfedezhetőek a legmodernebb Victron Energy kiegészítők, amelyek páratlan megoldást kínálnak az energiaellátás szabályozására és optimalizálására. Ezek a termékek, mint például a Blue Smart IP65 fali tartókonzol vagy a töltő védőtok, nem csak a legújabb technológiai innovációkat testesítik meg, hanem kimagasló időtállóságuk és hatékonyságuk révén biztosítják az ön maximális elégedettségét.

A Blue Smart széria töltőihez tervezett szemes sarus csatlakozók (M6 és M8) precíz illeszkedést garantálnak, biztosítva az áram zökkenőmentes áramlását. Ezek a kellékek nem csak a hatékony energiaátvitelt támogatják, hanem a biztonságos használatot is elősegítik, minimalizálva a hibalehetőségeket és meghosszabbítva az eszközök élettartamát.

A webáruházunkat választva Ön garantáltan a legmagasabb minőséget kapja meg. Minden Victron Energy termékünk, beleértve a különböző hosszúságú és típusú kábeleket (legyen szó tápkábelről vagy parti áram csatlakozó kábelről) gondos tervezés és kivitelezés eredménye, amelyek ellenállnak a mindennapos igénybevételnek és a kihívásoknak.

Az akkumulátor állapotjelzőink pontos visszajelzést nyújtanak az Ön energiarendszereiről, amely elengedhetetlen a hibák gyors felismeréséhez és az energiahatékonyság növeléséhez. Ezek a kiegészítők különösen hasznosak szakképzett technikusok számára, akik időben tudnak cselekedni, megelőzve az esetleges problémákat.

A sokoldalú átalakító kábelek változatos lehetőséget nyújtanak az európai és nemzetközi csatlakozásokhoz. Az átalakítók, mint a 16A/250V CEE dugó / Schuko aljzat vagy a 32A CEE aljzat kapcsolódó kábelei, rugalmasságot biztosítanak különböző környezeti igények kielégítésére. Ezt kiegészíti a MagCode 12V/15A mágneses összeköttető kábel, amely innovatív és biztonságos energiát szolgáltat bármilyen körülmények között.

Széles választékunkban megtalálhatóak azok a speciális csatlakozók is, amelyek rozsdamentes acélból készültek, így garantált a hosszú távú ellenállóságuk a kedvezőtlen időjárási hatásokkal szemben, például hajók és kültéri példafolyamatok esetén. Az ilyen tulajdonságok növelik az utazásai kényelmét és biztonságát.

Vásárlásával nem csupán minőségi termékekre tesz szert, hanem egy megbízható partnerre is talál, aki elkötelezett az Ön elégedettsége iránt. Cégünk széleskörű szakértelme és profi kiszolgálása révén garantálni tudja, hogy a Victron Energy termékek az elvárt szinten maximálisan teljesítenek, függetlenül attól, hogy műszaki kérdései vannak vagy csak tanácsadásra van szüksége.

Válassza webáruházunkat, ha fontos Önnek az energiarendszerei megbízhatósága és hatékonysága! Folyamatosan bővülő kínálatunk biztosítja, hogy mindig a legújabb és legjobb minőségű termékeket találja meg nálunk, kielégítve minden speciális igényt és elvárást. Összpontosítson a jövőre, és bízza magát a Victron Energy kiválóságára!