Kiegészítők

Ebben a termékkategóriában töltőkkel kapcsolatos kiegészítőket találhatsz. Olykor egyes kábelek mérete nem bizonyul elégségesnek, ilyenkor szükség lehet egy hosszabbítókábelre. Olykor szükség lehet elosztókra, aljzatátalakítókra is.

A kocsiban jól jöhet, ha van egy szivargyújtó-csatlakozó, amivel a jármű akkumulátorát feltöltheted a szivargyújtó aljzatán keresztül. Ilyen és ehhez hasonló praktikus kiegészítők tucatjait találod a webshopunkban. Tekintsd meg termékpalettánkat, és rendeld meg még ma azt a kiegészítőt, amire szükséged van!

Nézet:
Sorrend:

Széles kínálattal várunk!

Webáruházunk minden tagja azon dolgozik virtuális kapuink megnyitása óta, hogy egy helyen, az Elektro Hungary webshopjában elérhetővé tegyünk mindent, amire csak szükség lehet a hétköznapi életet megkönnyítő elektromos berendezések kapcsán. Világmárkákhoz kínálunk kitűnő minőségű töltőket, kábeleket, akkumulátorokat, napelemes rendszerek kiépítéséhez szükséges termékeket és még sok minden mást.

Ügyfélszolgálatunk igyekszik a beérkező kérdéseket a lehető leghamarabb teljes körűen megválaszolni. Állunk rendelkezésre, ha vásárlás előtt szeretnéd kikérni a véleményünket, tanácsunkat, vagy ha a már megvásárolt eszköz használata kapcsán volna kérdésed.

Miért kellenek kiegészítők a töltőkhöz?

Előfordulhat, hogy praktikus okokból szeretnél valamilyen kiegészítőt vásárolni. Egy fali tartókonzol, egy töltő védőtok vagy egy zárható hordtáska bár éppenséggel nélkülözhető, mégis megkönnyítheti az ember életét a rendezettség tekintetében.

Akadnak azonban olyan kiegészítők is a kínálatunkban, amelyekről már nem mondható el az, hogy a hiányuk adott esetben ne jelentene problémát. Bizonyosan te is szembetaláltad magadat már olyan problémákkal, hogy egy töltő nem volt kellően hosszú vagy nem volt hozzá megfelelő csatlakozó. Az is lehet, hogy éppen egy aljzatátalakítóra lett volna szükséged.

Ezeket egytől egyig beszerezheted a webáruházunkból, és még csak nem is kell rájuk sokat várnod. Mindössze néhány munkanapon belül át is veheted a megrendelésedet. A csomagokat te döntöd el, hogy milyen szállítási móddal rendeled meg. Az opciók között találsz olyan lehetőséget, amely esetén egy bizonyos összeghatár feletti rendelésnél nem is kell külön fizetned a szállításért.

Hogyan vásárolj kiegészítőket tőlünk?

Mivel rengeteg, több tucatnyi kiegészítőt találsz nálunk, így több funkciót is a vásárlóink figyelmébe ajánlunk az árucikkek rendezéséhez. A terméklista fölött jobb oldalon találsz egy legördülő listát, ebből kiválaszthatod, hogy milyen szempont alapján akarod rendezni az elemeket. 

Dönthetsz úgy, hogy ár szerint növekvő vagy csökkenő sorrendben jelenjenek meg, de választhatod a felvitel, név vagy népszerűség szerinti opciót is. A terméklista fölött bal oldalon két nézet kapcsolóját láthatod, a rácsos és listás elrendezés közül válaszd azt, amelyik szimpatikusabb!

Igyekszünk eleve úgy elnevezni a termékeket, hogy azok nevéből minden fontos paraméterük kiderüljön. Ha mindezek ellenére nem vagy meggyőződve arról, hogy a kiszemelt termék megfelelő-e számodra, akkor tekintsd meg az adatlapját! Itt megtalálod az adott kiegészítő gyártójának weboldalát is, és a garancia időtartamáról is informálódhatsz.

Amennyiben kérdésed volna annak kapcsán, hogy két hasonló termék közül melyiket érdemes választani, vagy egyáltalán nem találod azt, amire szükséged volna, írj nekünk bátran!