Elektromos autó töltők

Az elektromos autók évről évre fejlődnek, így ma már valós alternatívát jelentenek a benzines és dízeles kocsikhoz képest. Nem is csoda, hogy egyre több, árammal működő vagy hybrid személyautót láthatunk az utakon. Ha neked is környezetbarát és olcsón fenntartható elektromos kocsid van, biztosan tudod, hogy a töltés kulcsfontosságú kérdés. Bármilyen modellt is vezetsz, kínálatunkban biztosan megtalálod a kompatibilis elektromosautó-töltőt.

Ismerd meg a termékpalettánkat, és vásárolj remek áron házhoz szállítással vagy akár csomagpontra történő kézbesítéssel!

Nézet:
Sorrend:

Ezek közül az elektromosautó-töltők közül válogathatsz

Napjainkban több autógyártó is kínál elektromos modelleket, hiszen egyre nagyobb a kereslet. Akár környezetvédelmi, akár gazdasági vagy kényelmi okokból döntöttél az elektromos autó mellett, fontos, hogy a megfelelő töltőtípus álljon rendelkezésedre.

Egy otthoni töltő elengedhetetlen, hiszen így nem kell minden töltésnél egy állomásra rohangálnod. Ezekkel a készülékekkel akár egész éjszaka is töltőn hagyhatod a kocsit, másnap pedig már indulhatsz is.

Az otthoni elektromosautó-töltők váltóárammal működnek, és jellemzően 7-10 óra alatt töltik fel a teljesen lemerült akkumulátort. Arra ügyelj, hogy a megfelelő típust vásárold meg.

A Type1 töltők például a Nissan LEAF, a Kia Soul és a Peugeot Ion kocsikkal kompatibilisek, míg a Type2 verziókat egyebek mellett Tesla Model S-hez, a VW eGolfhoz és Renault Zoe-hoz csatlakoztathatók.

Márkás elektromosautó-töltők a webshopunkban

Ha lecserélnéd az autóhoz kapott gyári töltőt, vagy beszereznél egy tartalékot is, érdemes a legjobb minőséget választanod.

Akárcsak az Elektro Hungary összes töltője esetében, az autós változatoknál is a Green Cell márka termékeit javasoljuk. A 2013-ban, Lengyelországban alapított cég mára a piac egyik legjelentősebb szereplőjévé vált.

A Green Cell elektromosautó-töltők között többféle típust is találsz, sőt akár falra szerelhető vagy mobil töltőt is vásárolhatsz. A minőséggel és a megbízhatósággal biztosan nem lesznek gondjaid!

Találd meg a kompatibilis töltőt pillanatok alatt

Mindegy, hogy milyen kocsid van, és milyen típusú elektromosautó-töltőre van szükséged, webáruházunkban könnyedén rátalálhatsz a megfelelő darabra.

Használhatod a jobb felső sarokban található szabadszavas keresőt is, ahol a kocsid vagy a töltő típusára is rákereshetsz.

Minden töltő adatlapján részletes információkat olvashatsz az adott termékről, illetve megtekintheted, hogy pontosan mely autómárkák mely típusaival kompatibilis az adott elektromosautó-töltő.

Amennyiben több töltő is szóba jöhet, használd bátran a termékösszehasonlítás funkciót, ahol a legfontosabb adatokat mérheted egymáshoz. Ha pedig később rendelnél, mentsd el a kiszemelt kivitelt a kedvencek közé.

Egyszerű rendelési folyamat

Nemcsak a töltőink használata könnyű, hanem a rendelés is a webshopunkban. Miután összeállítottad a kosarad, eldöntheted, hogy regisztrálva vagy vendégként szeretnél-e vásárolni.

A regisztráció több előnnyel is jár: nyomon követheted a rendelésed, igényelhetsz hírlevelet, a következő vásárlásnál pedig nem kell újra megadnod az adataidat.

Miután mindent rendben találtál a rendelés áttekintésénél, már csak a szállítási és fizetési módot kell meghatároznod. A kényelmes házhoz szállítás mellett akár a csomagpontokat is igénybe veheted, és akkor veheted át a küldeményt, amikor neked megfelel.

A fizetés terén pedig utánvét, előreutalás, készpénzes fizetés a nyíregyházi üzletünkben, illetve bankkártyás fizetés is elérhető.