Egyéb kiegészítők

E kategóriában található számítógépes alkatrészek és kiegészítők olyan megbízható választások, amelyek biztosítják számítógépe optimális működését. Az RS232 foglalattartó PC-khez tökéletes megoldás a régi szabványokkal való kompatibilitás fenntartására. A BIOS akkumulátorok széles választéka, mint például a Dell és HP modellekhez készült 200 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátorok, megbízhatóan biztosítják a számítógép megfelelő működését még áramkimaradás esetén is.

A notebook akkumulátorok, például a Lenovo és HP modellekhez készült, nagy kapacitású Li-Ion akkumulátorok hosszabb üzemidőt és jobb teljesítményt nyújtanak, így tökéletesek a hordozható eszközök számára. Az olyan kiegészítők, mint a VHBW Kensington kábelzár, biztosítják laptopja védelmét, így nyugodt lehet bárhol is használja azt.

Webáruházunkban kizárólag magas minőségű, eredeti alkatrészeket talál, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a maximális teljesítményt. A versenyképes árak és a gyors szállítás mellett szakértő ügyfélszolgálatunk mindig az Ön rendelkezésére áll, hogy segítse a legmegfelelőbb termék kiválasztását. Bízzon webáruházunk megbízhatóságában és tapasztalatában, és válasszon tőlünk a minőség és a szakértelem jegyében.

Nézet:
Sorrend:

Amennyiben számítógépe teljesítménye és megbízhatósága központi szerepet játszik az Ön számára, kínálatunk biztosan elnyeri tetszését. Webáruházunkban széles választékban talál minőségi számítógépes BIOS akkumulátorokat és további kiegészítőket, hogy biztosítsa gépe zavartalan működését.

Az általunk kínált RS232 foglalattartó kiváló választás a számítógépei régebbi alaplapokkal való kompatibilitásának maximalizálására, amely a 10 tűs alaplapi csatlakozóval garantálja a hatékony adatkommunikációt.

Termékválasztékunk különféle márkákra és modellekre szabott BIOS akkumulátorokat tartalmaz, mint például a Dell, HP, Lenovo, IBM és még sok más. Minden akkumulátorunk megbízható energiaforrást biztosít, így elkerülheti a nem kívánt rendszerleállásokat és az adatok elvesztését. A 3 V-os Li-Ion vagy Li-Mn technológiának köszönhetően az akkumulátorok hosszú élettartamot és stabil teljesítményt nyújtanak, amelyek megbízhatóan segítik számítógépe BIOS funkcióinak folyamatos működését.

Választásában a bios akkumulátoraink mellett a különböző RAID vezérlőelemek is támogatják, amelyek az IBM vagy Compaq rendszerekhez lettek tervezve. Ezek a vezérlők kifejezetten a nagy kapacitású és megbízható műkődést helyezik középpontba. A 2000 mAh kapacitású NiMH akkumulátor biztosítja a folyamatos adatvédelmet.

Laptop védelmére kiváló megoldás a VHBW Kensington kábelzár választékunk, amely kétféle zárrendszerben érhető el: kulcsos és kombinált zár, így biztosítva a maximális biztonságot.

Webáruházunkban továbbá többféle notebook akkumulátor közül is választhat, beleértve a HP és Lenovo modellekhez ajánlott 14,8 V-os és 2600 mAh-s Li-Ion akkumulátorokat, amelyek hosszabb üzemidőt és megbízható teljesítményt kínálnak. Ezek a tartozékok a mindennapi használatot könnyítik meg, így Ön biztos lehet abban, hogy készülékei mindig rendelkezésre állnak, amikor szükség van rájuk.

Akkumulátoraink mellett különböző perifériákat és tartozékokat is kínálunk, például a vezeték nélküli billentyűzetekhez való nagy kapacitású akkumulátorokat, mint például a Fujitsu modellek esetében, ezzel is növelve az eszközök hatékonyságát.

Miért érdemes tőlünk vásárolni? Webáruházunk nem csupán magas minőségű termékeket kínál, de átlátható és gyors vásárlási folyamatot is biztosít. Vásárlónként számos fizetési és szállítási opció áll rendelkezésére, és minden vásárlásra vonatkozik ügyfélszolgálati támogatásunk, amely készséggel áll rendelkezésére minden felmerülő kérdés vagy probléma esetén. Mindezeken felül, versenyképes áraink és rendszeres akcióink is vonzóvá teszik számunkra a vásárlást.