Victron Energy Smart BMS 12/200 Akkumulátorkezelő rendszer

Cikkszám: BMS210055000
Victron Energy Smart BMS 12/200 Akkumulátorkezelő rendszer

Victron Energy Smart BMS 12/200 Akkumulátorkezelő rendszer

Cikkszám: BMS210055000
128 900 Ft

A Smart BMS 12/200 átfogó akkumulátorkezelő rendszer a Victron lítium-vas-foszfát (LiFePO4) intelligens akkumulátoraihoz. Kifejezetten 12V-os rendszerekhez tervezték többek között járművekben és hajókon használt 12V-s váltakozó áramú generátorral.

Masszív és kompakt megoldásban egyesít áramhatárolót, akkumulátor-összekapcsolót és akkumulátorvédőt, és lehetővé teszi bármilyen méretű 12 V-os váltakozó áramú generátor (és indító akkumulátor), terhelések és töltők Smart lítium akkumulátorokhoz való csatlakoztatását.

A Smart BMS 12/200 az akkumulátoron (vagy az akkumulátorcsoporton) belül külön-külön felügyeli és védi az egyes akkumulátorcellákat, továbbá leválasztja a váltakozó áramú generátort, a töltőforrásokat vagy az egyenáramú fogyasztókat alacsony akkumulátorcella-feszültség, magas akkumulátorcella-feszültség vagy túlmelegedés esetén.

A váltakozó áramú generátor erre a célra tervezett csatlakozása áramkorlátozást és egyirányú működést biztosít a váltakozó áramú generátor irányából az akkumulátor felé, vagyis bármilyen méretű váltakozó áramú generátor (és indító akkumulátor) biztonságosan csatlakoztatható a Smart lítium akkumulátorhoz (vagy akkumulátorcsoporthoz), és az indító akkumulátor védett a túlzott kisütés ellen.

A BMS felügyelethez és konfigurációhoz fel van szerelve Bluetooth-szal, egy távoli be- és kikapcsoló csatlakozóval, a BMS (és a rendszer) távkapcsolóval történő kikapcsolásához és előriasztó érintkezővel, figyelmeztető jelzést kiadásához, mielőtt a BMS leválasztja az akkumulátorokat a rendszerről.