Akkumulátor felügyelet

Ebben a kategóriában akkumulátor felügyelettel kapcsolatos termékekkel találkozhatsz. Internetes áruházunk teljes csapata azon dolgozik, hogy potenciális vásárlóink megtalálják nálunk azokat a termékeket, amelyeket keresnek. Ha nem szeretnéd átböngészni teljes kínálatunkat, hanem célzottan akkumulátor felügyelettel kapcsolatos terméket keresel, itt a lehető legjobb helyen jársz.

Termékpalettánkon szerepel összekötő kábel, nyáklap, kapcsoló, közösítő sín, akkumulátorkezelő rendszer és számos más, akkumulátorfigyelő eszköz. Ez utóbbiak feladata a fogyasztás szerinti amperóráknak, az akkumulátor töltöttségi állapotának kiszámítása.

Nézet:
Sorrend:

Cégünk, az Elektro Hungary megoldást kínál a mobilitással kapcsolatos kérdésekre. Különféle, Li-ion alapú technológiára épülő eszközöket vásárolhatsz tőlünk, amelyek körébe beletartoznak az utángyártott laptop-akkumulátorok, az elektromos kerékpárokhoz, kéziszerszámokhoz, kamerákhoz és porszívókhoz való aksik és töltők. Repertoárunkban szerepelnek ezeken felül inverterek, UPS szünetmentes tápegységek és power bankok is. Kizárólag csúcsminőségű eszközöket forgalmazunk, tesszük mindezt megfizethető áron.

Milyen akkumulátor felügyelettel kapcsolatos terméket találhatsz nálunk?

A kategóriában vegyesen szerepelnek a témához kapcsolatos árucikkek. Felhozatalunkban van összekötő kábel, amley funkciója, hogy egy akkumulátorkezelő rendszer és egy MultiPlus egység között megvalósulhasson a kapcsolat. Ezenfelül van a kínálatunkban kapcsoló és nyáklap is.

Az akkumulátor felügyeletet biztosító eszközök között vannak olcsóbbak és nagyobb tudással felvértezettek egyaránt, ez utóbbiak értelemszerűen többe is kerülnek. Egy kis méretű, olcsó panel is képes arra, hogy monitorozza az akkumulátorcsoportokat, riasszon hang- és fényjelzéssel. Egy komolyabb, hasonló eszköz már az aksik minden egyes cellája számára képes védelmet nyújtani a túlfeszültség, az alacsony feszültség, valamint a túlzott hőmérséklet ellen.

Jelenleg a Victron Energy termékeit kínáljuk, amely minden tekintetben csúcsminőségű eszközök gyártására törekszik. Ha úgy véled, hogy a jövőben is lehet szükséged akkumulátor felügyelettel kapcsolatos termékekre, akkor érdemes elmentened ezt az oldalt a böngésződ könyvjelzői közé.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Ha tudod, hogy konkrétan mire van szükséged, akkor használhatod a jobb felső sarokban lévő keresőt. Így célzottan azokat az elemeket fogja listázni a rendszer, amelyek leginkább megfelelnek az általad megadott kifejezésnek. A kereső azért is hasznos, mert vannak olyan termékek, amelyek több különböző gyártó eszközeivel is kompatibilisek, amelyek szerepelnek is a termék leírásában, ám a nevében technikai okokból nem jeleníthető ez meg.

Egy adott termékről több információt tudhatsz meg, ha a termék nevére kattintasz. A szöveges leíráson túl az alapadatait is megismerheted az adott árucikknek. Akkumulátor felügyelet tekintetében érdemes szemügyre venni a maximális áramerősséget, az akkumulátor típusát, a névleges feszültséget és a garancia időtartamát. A Megvásárolom gombra kattintva adhatsz egy terméket a kosaradhoz, de ha szeretnéd, a mérleg ikonra kattintva összehasonlíthatod egy másik termékkel is.

Lehetőséged van arra, hogy akár regisztráció nélkül is leadd a megrendelésed. A szállításhoz és fizetéshez szükséges adatokat természetesen ebben az esetben is meg kell adnod. Ha van rá esély, hogy újból vásárolj még nálunk, akkor érdemes regisztrálni, hiszen így a legtöbb adatot legközelebb már nem kell majd újra begépelned.