Panelek és rendszerfelügyelet

Ebben a kategóriában paneleket és rendszerfelügyelethez szükséges eszközöket találhatsz. Webáruházunk csapata azon dolgozik minden nap, hogy ne legyen hiányérzete látogatóinknak, és mindent megtaláljanak nálunk ebben a témakörben. Akik nem szeretnék a teljes árukínálatunkat átböngészni, hanem célzottan paneleket, rendszerfelügyelettel kapcsolatos termékeket keresnek, ennél jobb helyen nem is lehetnének.

Felhozatalunkban jelenleg a Victron Energy termékei találhatók meg. A holland gyártó árucikkeit bátran merjük ajánlani, hiszen az eddigi visszajelzések alapján azok magas minőséget képviselnek, és kiválóan ellátják a feladatukat. Tekintsd meg a megrendelhető termékeket!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk évek óta azon dolgozik, hogy webáruházunkban minden megtalálható legyen, amitől kényelmesebbé válik a mobilitásra vágyó emberek élete. Kínálunk laptopokhoz, telefonokhoz és tabletekhez is akkumulátorokat, töltőket, de nem hiányoznak termékpalettánkról az elektromos kerékpárokhoz, a porszívókhoz és a kéziszerszámokhoz szükséges kiegészítők sem. Napelemes rendszereket, minőségi kiegészítőket, paneleket és rendszerfelügyelettel kapcsolatos eszközöket éppúgy találsz nálunk, mint szünetmentes tápegységeket vagy power bankokat.

Milyen panelek és rendszerfelügyelethez szükséges eszközök találhatók nálunk?

Fellelhetők nálunk az olyan kisebb tételek, amelyek bár fontosak, de áruk nem emészt fel hatalmas összegeket. Ilyen egy fali tartókonzol, egy kijelzőkeret vagy éppen egy inverter ki/be kapcsoló. Antennákat, miniBMS-t, SmartSolar Controlt és váltóáramú teljesítmény- és árammérőt is találhatsz webshopunkban.

Egy kategóriával magasabb árszintet képvisel a nagy hatótávolságú CCGX WiFi modul, a Phoenix inverter control vagy charger control, a töltő ki/be kapcsoló vagy a víztartály folyadékszint felügyelet. Különféle vezérlőpaneleket kínálunk, ezeknek mindenképpen érdemes megnézni az adatlapját vásárlás előtt. Ugyanígy érdemes eljárni a központi felügyeletek, kijelzők és minden más termék esetében is.

Ha úgy gondolod, hogy a jövőben is szükséged lehet panelekre vagy rendszerfelügyelethez szükséges eszközökre, akkor javasoljuk, hogy mentsd el ezt az oldalt a böngésződ kedvencei közé. Így ha legközelebb ilyesmit szeretnél vásárolni, akkor néhány kattintással visszatalálsz majd ide.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Mivel egy adott kategórián belül rengeteg különféle termék található, így érdemes őket rendezni valamilyen szempont alapján. A terméklista felett jobb oldalon találsz egy legördülő listát, amiből kiválaszthatod, hogy növekvő vagy éppen csökkenő ár alapján szeretnéd rendezni az elemeket, esetleg betűrend, népszerűség vagy felvitel alapján. Így sokkal könnyebb dolgod lesz megtalálni azt, amire szükséged van, mintha csak ömlesztve keresgélnél az egyes panelek és rendszerfelügyelettel kapcsolatos eszközök között.

Ha találsz két vagy három hasonló terméket, és szeretnéd gyorsan összehasonlítani őket, akkor ezt könnyedén megteheted. Ehhez kattints mindegyik árucikk esetében a mérleg ikonra. Így egy felugró ablakban anélkül is össze tudod vetni egymással a főbb paramétereiket, hogy egyesével meg kellene nyitnod az adatlapjukat.

A biztonság kedvéért mi azt javasoljuk, hogy minden megvásárolni kívánt berendezés adatlapjára vess azért egy pillantást, hogy nehogy tévesen rendelj meg valamit. A kosaradba helyezett termékeket regisztrációval vagy anélkül is meg tudod rendelni a rendszer által kért adatok pontos megadásával.