Átalakítók és programozók

Ebben a kategóriában átalakítókkal és programozókkal találkozhatsz. Webshopunk tagjai azon dolgoznak, hogy minden megtalálható legyen virtuális polcainkon, ami iránt csak igényt mutatnak látogatóink. Itt egy helyen összegyűjtve szerepel minden olyan átalakító vagy programozó, amelyek a napelemes rendszerek működéséhez szükségesek.

Felhozatalunkban kizárólag kifogástalan minőségű termékeket kínálunk, ezek kapcsán sem megbízhatósággal, sem biztonsággal kapcsolatos probléma nem merülhet fel. E pillanatban a Victron Energy termékeit tudod tőlünk megvásárolni. Tekintsd meg az elérhető átalakítókat és programozókat!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk az Elektro Hungary webshopján keresztül kínál megoldást a megnövekedett mobilitási igényekre. A Li-ion technológiára szakosodtunk, és olyan termékeket szerepeltetünk repertoárunkban, mint az utángyártott laptopakkumulátorok, telefontöltők, elektromoskerékpár-akkumulátorok, power bankok és napelemes rendszerek.

Nem hiányoznak a felhozatalunkból a különféle kiegészítők sem. Célunk, hogy részt vegyünk az energiatárolási forradalomban és az elektromobilitásban. A Green Cell márka magyarországi disztribútorai vagyunk. Ezt a lengyel céget 2013-ban alapították, és rendkívül népszerűek a termékeik a kitűnő ár/érték arányuk miatt.

Milyen átalakítók és programozók találhatók nálunk?

Jelenleg kizárólag a Victron Energy átalakítóit és programozóit kínáljuk megvásárlásra webáruházunkban. Ez egy holland cég, amely akkumulátoralapú energiarendszerekhez való termékek tervezésére és azok gyártására szakosodott. A vállalat gyökerei 1975-ig nyúlnak vissza, így igen nagy tapasztalattal rendelkeznek és tudják, hogy mire van szüksége a vásárlóknak.

A kategórián belül kínálunk például olyan kábelt, amely VE. Direct és USB interfész között tud kapcsolatot teremteni. Ily módon a VE.Direct csaltakozással rendelkező és az USB porttal ellátott eszközök, például egy laptop között megoldható a kommunikáció. Rendelhetsz ezenkívül többek között BlueSolar PWM-Pro és USB közötti interfészkábelt, RS485-USB átalakítót vagy éppen RS232-USB átalakítót is.

Az MK3-USB programozó olyan termékek számítógéphez történő csatlakoztatását teszi lehetővé programozás céljából, mint a Multi, a MultiGrid, a MuiltiPlus, a MultiPlus-II, a VE.Bus kommunikációs porttal rendelkező Inverter, az ECOmulti, az EasySolar és az EasyPlus. Termékpalettánkon található ezenfelül VE.Can energiaellátó kábel, VE.BUS-NMEA2000 átalakító és VE.CAN-NMEA200 Micro-C male átalakítóvezeték is.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Mivel az adott kategórián belül számos elem található, így érdemes azokat valamilyen szempont alapján rendezni. A terméklista felett jobb oldalon találsz egy legördülő listát, amelyből kiválaszthatod, hogy milyen logikai sorrendben legyenek az árucikkek. A betűrend és az ár szerinti rendezés mellett dönthetsz úgy, hogy felvitel vagy népszerűség alapján listázod őket. Két nézet közül választhatsz, a rácsos és a listás elrendezésnek is megvan a maga előnye.

Mielőtt a kosaradba helyezel egy terméket, érdemes megtekinteni az adatlapját. Ehhez kattints az adott átalakító vagy programozó nevére vagy fotójára. Ha meggyőződtél róla, hogy az adott kiegészítőre van szükséged, akkor a “Megvásárolom” gombra klikkelve teheted netes bevásárlótáskádba.

A honlapunk jobb felső sarkában található ikonra kattintva láthatod, hogy milyen elemek vannak a kosaradban. A megrendelésed a Pénztár gombra kattintva véglegesítheted. Regisztráció nélkül is vásárolhatsz, a rendszer kérni fogja a kapcsolattartással, szállítással és fizetéssel kapcsolatos adatokat.