USB multi-port töltők

Ebben a kategóriában USB multi-port töltőket találsz. Webáruházunk csapatának az a célja, hogy mindenki megtalálhassa a számításait, aki ilyen töltőt keres. Temérdeknyi elektronikai tartozékot és kiegészítőt találhatsz nálunk, ám ha célzottan USB-multi-port töltőt keresel, akkor a lehető legjobb, ha ezen az oldalon teszed azt.

Kínálatunkban van egyszerű hálózati töltő USB kimenettel és gyorstöltés funkcióval, de akár három- vagy ötportos telefontöltőt is találhatsz, amely ultragyors és intelligens töltésre képes. Az egyes töltők esetében érdemes tanulmányozni, hogy milyen készülékkel kompatibilisek. Tekintsd meg USB multi-port töltőink listáját!

Nézet:
Sorrend:

Cégünk, az Elektro Hungary azzal a céllal jött létre, hogy választ tudjon adni a mobilitás kapcsán megnövekedett igényekre. Rengeteg olyan árucikkeket szerepeltetünk a termékpalettánkon, amelyek megkönnyíthetik az életünket. A Lengyelországban közel egy évtizede alapított Green Cell márka hivatalos magyarországi disztribútora vagyunk, amely kiváló árú és jó minőségű termékeivel tűnik ki a tömegből. Olyan neves gyártók termékeihez kínálunk akkumulátorokat és töltőket, mint az Apple, az Asus, a Bosch, a Canon, a HP, az LG, a Makita, a Nokia, a Panasonic vagy éppen a Samsung.

Milyen USB multi-port töltőket találhatsz nálunk?

Az egyetlen porttal rendelkező töltőkkel szemben a multi-port töltők nagy előnye, hogy egyszerre tudod vele tölteni több különböző USB-s eszközödet, vagy akár több telefont is lehet vele tölteni természetesen. Konnektorból sosincs elég, laptopról tölteni a telefont, tabletet nem az igazi, egy ilyen eszközzel viszont kényelmesen és gyorsan tudsz párhuzamosan tölteni több kütyüt is.

Létezik a kínálatunkban három, valamint öt porttal rendelkező töltő is. Árban igazán nagy különbség nincs köztük, szóval érdemes mérlegelni, hogy ha már beruházol egy ilyen szerkezetre, akkor kapásból az öt portosat érdemes választani, de ha szükségtelennek érzed, akkor persze jó döntés lehet a háromportos megrendelése is. Bármelyiket is választod, mindegyik egyszerre tesz lehetővé rendkívül gyors és intelligens töltést.

Ha vannak USB-s eszközeid, akkor érdemes ezt az oldalt elmenteni a kedvenceid közé, hiszen könnyen lehet, hogy a jövőben is szükséged lesz majd töltőre.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

A töltőket népszerűség, név, ár és felvitel alapján is rendezheted, továbbá két különböző nézet is rendelkezésedre áll. Válaszd azt, amelyik a leginkább megfelelő a számodra!

A választást segítendő összehasonlítási funkcióval is felvérteztük webshopunkat. Ha két vagy három termék esetén az árucikk képe mellett megjelenő mérleg ikonra kattintasz, akkor összevetheted egymással a paramétereiket, így azt vásárolhatod meg, ami számodra a leginkább megfelelő. Érdemes azért magukat a termékadatlapokat is jó alaposan áttanulmányozni, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés. Ehhez keresd a termék alapadatai alatt a “Kompatibilis eszköz” fület, ahol megtalálhatod azon eszközök listáját, amelyek egytől egyig használhatóak az adott töltővel.

Egy terméket a Megvásárolom gombra kattintva tudsz a kosaradhoz adni, aminek tartalmát a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva érheted el. A megrendelés véglegesítését követően a szállítási idő jellemzően 1-7 nap, feltéve, ha megfelelő pontossággal töltöd ki a megrendeléshez szükséges adatokat.