MSI

MSI laptopokhoz készült akkumulátorok – Green Cell minőséggel

Az MSI neve szinte egyet jelent a kiváló minőségű gaming és munkaállomás laptopokkal. Az intenzív játékoktól az igényes tervezési munkáig az MSI laptopok bármilyen feladatnak könnyedén megfelelnek. De egy erőteljes gép sem működik megfelelően egy jó akkumulátor nélkül. Ezért ajánljuk a Green Cell akkumulátorait.

Nézet:
Sorrend:

MSI és Green Cell – erő és tartósság egyben:

  • Maradj a játékban: A Green Cell lithium-ion és lithium-polymer cellái hosszabb játékélményt és több órányi felhőtlen szórakozást kínálnak, anélkül, hogy aggódnod kellene az akkumulátor élettartama miatt.

  • Kiváló együttműködés: A Green Cell akkumulátorok és az MSI laptopok együtt tökéletes harmóniában működnek, biztosítva a legjobb teljesítményt minden alkalmazásban.

  • Pontosan tervezve, hosszú élettartamra: A Green Cell akkumulátorok úgy készülnek, hogy pontosan illeszkedjenek az MSI laptopjaidhoz, így biztos lehetsz benne, hogy sokáig működőképesek maradnak.

Dobd fel laptopod teljesítményét! A Green Cell akkumulátorokkal az MSI laptopod tovább bírja, és olyan, mintha sosem lassulna le.