6V-os akkumulátor töltők

Ebben a kategóriában 6V-os akkumulátortöltőket találhatsz. Webáruházunk csapatának minden tagja azon dolgozik, hogy folyamatosan megújítsa és az igényeknek megfelelően szélesítse repertoárunkat. Akik nem kívánnak hosszasan böngészni a különféle töltők között, hanem célzottan 6V-os akkumulátortöltőt keresnek, itt a lehető legjobb helyen járnak.

Egy helyre összegyűjtöttük ezeket a termékeket, így neked csak ki kell választanod a számodra ideálisat. Kínálatunkban jelenleg egy lengyel gyártó, a Green Cell termékeit találod meg. Tekintsd meg 6V-os akkumulátortöltőinket!

Nézet:
Sorrend:

Cégünk nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy részt vegyen az energiatárolási forradalomban. Szeretnénk kielégíteni azon látogatóink igényeit, akik különféle elektromos termékekkel kívánják segíteni az életüket. Termékpalettánkon éppúgy találhatók utángyártott laptop-, telefon-, tablet-, kamera- és egyéb töltők és akkumulátorok, mint elektromos kerékpárkhoz, kéziszerszámokhoz vagy épp porszívókhoz valók. Mindezeken felül találhatsz nálunk szünetmentes tápegységet, power bankot vagy éppen invertert is. 

Milyen 6V-os akkumulátortöltőket találhatsz nálunk?

Jelenleg különböző típusú AMG savas zselés akkumulátort és akkutöltőt kínálunk megvásárlásra krokodil csipesszel. Fontos, hogy bár mindössze néhány ezer forintos termékekről van szó, érdemes alaposan megvizsgálni a kiszemelt termék adatlapját. Egyes típusok között ugyanis csupán apró különbségek vannak.

A 6V-os akkumulátortöltők adatlapjain megtalálhatod a teljesítményüket, és minden további olyan információt, amit csak tudni szeretnél. Ellenőrizheted, hogy milyen adat szerepel az adott eszköz esetén a bemeneti áram és a kimeneti áram esetén. Megtudhatod azt is, hogy fel van-e vértezve túltöltés elleni védelemmel, mi a helyzet a fordított polaritás érzékeléssel vagy a rövidzárlat elleni védelemmel.

Amiben egészen biztos lehetsz, hogy a Green Cell AC adapterek teljes mértékig biztonságosan és hibamentesen működnek együtt az általad kiválasztott eszközzel. Ez a gyártó kizárólag csúcsminőségű technológiával dolgozik, így biztos lehetsz abban, hogy olyan akkutöltőt vásárolsz, amelyben nem kell majd csalódnod.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Ha a 6V-os akkumulátortöltőket szeretnéd rendezni, akkor a terméklista felett jobb oldalon található legördülő lista segítségével ezt könnyedén megteheted. Te döntheted el, hogy ár szerint növekvő vagy csökkenő sorrendben legyenek kilistázva az elemek. Választhatsz továbbá betűrend, népszerűség vagy felvitel szerinti rendezést is.

Az akkutöltők két nézetben jeleníthetők meg. A rácsos elrendezés esetén egyszerre több árucikket fogsz látni egy oldalon, ugyanakkor csak a nevük és a termékfotójuk jelenik meg ez esetben. Listás nézetben már néhány fontosabb adatot is megtudhatsz a töltőkről, ugyanakkor így egyszerre jóval kevesebb terméket fogsz tudni áttekinteni. Ezeket a nézeteket az aksitöltők felett bal oldalon találod.

Mindig érdemes a termék nevére vagy képére kattintva megnézni a megvásárolni kívánt töltő főbb adatait. Ha ezzel megvagy, akkor a Kosárba gombra kattintva teheted az adott terméket a virtuális bevásárlótáskádba. Ennek tartalma a weboldalunk jobb felső sarkában lévő ikonra klikkelve listázható. A Pénztár gombra kattintva néhány adatot kérni fog tőled a rendszer a megrendeléshez. Ezek megadását követően nincs más dolgod, mint türelemmel várni a csomagodat!