Kommunikációs eszközök

Ebben a kategóriában kommunikációs eszközöket találhatsz. Webáruházunk csapata arra törekszik, hogy folyamatosan frissítse, megújítsa a kínálatunkat látogatóink, ügyfeleink igényeinek megfelelően. Azok, akik nem kívánnak sokat böngészni a különféle termékek között, hanem célzottan kommunikációs eszközöket keresnek, itt egy helyen megtalálhatják őket.

Felhozatalunkban a Victron Energy termékeit kínáljuk megvásárlásra. A holland gyártó árucikkeinek kapcsán nem lehet ok a panaszra azok minőségét és megbízhatóságát illetően sem. Tekintsd meg a megrendelhető kommunikációs eszközöket!

Nézet:
Sorrend:
-20%
Raktárkészlet:
1 db
Victron Energy CCGX Wifi module
Online ár: 10 400 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Akciós Online ár: 8 300 Ft

Cégünk az Elektro Hungary webshopján keresztül kínál megoldást a mobilitás terén tapasztalt növekvő igényekre. Olyan árucikkeket találhatsz nálunk, amelyek nélkülözhetetlenek a hétköznapi életet megkönnyítő elektromos eszközök működéséhez. Kínálunk akkumulátorokat és töltőket laptopokhoz, tabletekhez, telefonokhoz, elektromos kerékpárokhoz, kamerákhoz, porszívókhoz, kéziszerszámokhoz egyaránt. Repertoárunkban megtalálhatók a szünetmentes tápegységek, az inverterek és a hozzájuk tartozó inverter kiegészítők, valamint a power bankok is. A lengyel Green Cell márka hivatalos hazai disztribútorai vagyunk.

Milyen kommunikációs eszközöket találhatsz nálunk?

Az olyan apróságoktól kezdve, mint a CCGX Wifi module találhatsz jóval komplexebb szerkezeteket is online áruházunkban. A Zigbee - USB vezeték nélküli átalakító egység képes arra, hogy vezeték nélkül csatlakoztassa a fogyasztásmérőt a GX eszközhöz. Megtalálható a hozzá igen hasonló Zigbee - RS485 vezeték nélküli átalakító is a felhozatalunkban.

A hálózaton kívüliségnek nem kell feltétlenül azt jelentenie, hogy kiesik az ellátás. Erre a célra szolgál a GlobalLink 520 egység. Ez az eszköz G LTE-M csatlakozást biztosít az összes VE.Directtel használható készüléknek.

Amennyiben érdekelnek a fejlesztések, és várható, hogy a jövőben is vásárolnál még kommunikációs eszközt, akkor érdemes ide visszalátogatni a későbbiek során is. Itt mindig megtalálhatod egy helyen ezeket a berendezéseket, így ha elmented ezt az oldalt, akkor a jövőben már sokkal gyorsabban eljuthatsz a megrendelésig.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Ha a kommunikációs eszközök között szeretnél válogatni, és össze kívánsz hasonlítani két eszközt, akkor ezt rendkívül egyszerűen megteheted. Húzd az egér kurzorát a kiszemelt termékek fölé, majd kattints a felbukkanó mérleg ikonra mindkét árucikk esetében. Így egy felbukkanó ablakban fogod tudni összevetni a főbb paramétereiket.

A kommunikációs eszközöket listázhatod rácsos vagy listás nézet szerint is, válaszd azt, amelyik szimpatikusabb a számodra. Az elemeket sorba rendezheted ár, népszerűség, felvitel vagy éppen népszerűség alapján is.

Azt javasoljuk, hogy a megvásárlás előtt mindenképp tanulmányozd át a termék adatlapját. Így megkímélheted magad attól, hogy olyasmit vásárolj meg, ami helyett egy másik eszközt kellett volna valójában. Ha megbizonyosodtál arról, hogy az adott kommunikációs eszköz kell neked, akkor a Kosárba gombra klikkelve adhatod azt a virtuális bevásárlótáskádhoz.

Ennek tartalma honlapunk jobb felső sarkába kattintva bármikor ellenőrizhető. A megrendelést akár regisztráció hiányában is le tudod adni, ám arra mindenképpen ügyelj, hogy a kapcsolattartáshoz, szállításhoz és fizetéshez szükséges adatokat pontosan gépeld be.