48V-os akkumulátor töltők

Ebben a kategóriában 48V-os akkumulátortöltők találhatók. Internetes áruházunk csapata fontosnak tartja, hogy az ügyfelek igényeinek megfelelő árucikkek legyenek megtalálhatók nálunk. Éppen ezért azon dolgozunk, hogy folyamatosan bővítsük és megújítsuk a termékpalettánkat a visszajelzések alapján.

Felhozatalunkban a Victron Energy akkumulátortöltői szerepelnek jelenleg. Ezen eszközöket biztonsággal merjük ajánlani mindenkinek, hiszen kiváló minőségű termékeiről ismert a szóban forgó gyártó. Tekintsd meg az akár most rögtön megrendelhető 48V-os akkumulátortöltőket!

Nézet:
Sorrend:

Az elektromos árammal működő termékek elképesztő népszerűségnek örvendenek manapság. Egyre többen döntenek úgy, hogy elektromos kerékpárt, kéziszerszámot szereznek be, hagyományos autójukat pedig sokan elektromosra cserélik. Erre reagálva hoztuk létre az Elektro Hungary webshopot, ahol laptop, telefon, tablet, elektromos kerékpár, kamera, porszívó és kéziszerszám aksikat és különféle akkumulátortöltőket is kínálunk. Invertereket, szünetmentes tápegységeket és power bankokat is találhatsz repertoárunkban.

Kizárólag csúcsminőségű eszközöket tudsz megvásárolni tőlünk, beleértve a Green Cell márka termékeit. A lengyel cég kitűnő ár/érték arányú árucikkeivel tört be a hazai piacra.

Milyen 48V-os akkumuátortöltőket találhatsz nálunk?

Jelenleg a Victron Energy 48V-os akkumulátortöltői szerepelnek a kínálatunkban. Érdemes tudni a holland gyökerekkel rendelkező gyártóról, hogy már 1975 óta készít áramátalakító berendezéseket. Világszerte jó hírnévnek örvend, amelyet megbízható és jó minőségű termékeivel vívott ki. Akkutöltők mellett invertereket, aksikat, napelemes töltésvezérlőket és ezekhez kapcsolódó kiegészítőket egyaránt gyártanak.

A Victron Energy a világ vezető gyártói közé tartozik a maga területén. Vetélytársaihoz hasonlóan folyamatosan fejlesztenek, nem érik be azzal, hogy egyszer a csúcsra értek: ott is akarnak maradni. Éppen ezért folyamatosan rukkolnak elő innovációkkal.

Ha érdekelnek az akkumulátortöltők, és várható, hogy a jövőben is vásárolnál ilyen eszközöket, akkor nézz be hozzánk máskor is. Itt összegyűjtve megtalálhatod a 48V-os típusokat.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

A kategórián belül megjelenő elemeket két különböző nézetben is meg tudod jeleníteni. A rácsos elrendezés esetén több árucikk látható egy oldalon, ám kevesebb információ tudható meg róluk. A listás elrendezés előnye, hogy minden akkumulátortöltőről több adat kiderül, ugyanakkor egyszerre kevesebb látszik a képernyőn.

A töltők ár, név, népszerűség és felvitel szerint is kilistázhatók. Megkönnyítheti a választást, ha a mérleg ikonra klikkelve összehasonlítasz egymással két terméket. Ilyenkor egy felugró ablakban látszanak a fő paramétereik, így nem kell egyesével megnyitni az adatlapjukat.

A Kosárba gombra kattintva a bevásárlótáskába kerül az adott elem. Honlapunk jobb felső sarkában egy szám mutatja, hogy hány dolog van benne. A táska ikonra klikkelve tételesen ellenőrizhető annak tartalma, és tetszőlegesen módosítható. A megrendelés leadása a Pénztár gombra klikkelve kezdhető meg. A folyamatot regisztráció nélkül is végre lehet hajtani. Abban az esetben viszont, ha még a jövőben is vásárolnál, akkor célszerű rászánni azt a néhány percet a regisztrációra, mert így legközelebb kevesebb adatot fog kérni a rendszer.