Orion-Tr Smart DC-DC izolált töltő

Ebben a termékkategóriában Orion-Tr Smart DC-DC izolált töltőket találhatsz. Ezek a háromfokozatú töltők professzionális egyenáramú eszközök közötti alkalmazásra valók és beépített Bluetooth funkcióval rendelkeznek. Bizonyos járművekben, hajókon kétakkumulátoros rendszer működik, a segédakkuk töltéséről pedig váltakozó áramú generátor, valamint indító aksi gondoskodik.

Az egységet lehet monitorozni és programozni is Bluetooth segítségével. A távoli be-/kikapcsoló gombbal távolról vezérelhetők, de rendelkeznek a rendszer motor működését észlelő technológiával is. Az Orion-TR Smart DC-DC izolált töltők használhatók 12 V-os, illetve 24 V-os rendszerekben is. Ki tudja szolgálni az ólom-sav akkumulátorokat és a lítium alapúakat is.

Nézet:
Sorrend:

Az Elektro Hungary webáruház megálmodásakor egyetlen cél lebegett a szemünk előtt: legyen egy olyan online shop, ahol szó szerint mindent meg lehet vásárolni, amire szükség lehet az elektromos árammal működő eszközök működtetéséhez. Akár akkumulátorról, töltőről vagy valamilyen praktikus kiegészítőről van szó, nálunk minden termék csúcsminőséget képvisel. Ugyanakkor törekszünk arra, hogy olyan gyártók árucikkeit kínáljuk megvásárlásra, amelyek megfizethetőek.

Webshopunk felépítése során lényegesnek tartottuk, hogy a termékek adatlapja alapján mindenről pontosan meg lehessen tudni, hogy az milyen eszközzel kompatibilis. Ezenfelül munkatársaink szívesen segítenek egy adott típusú elektromos eszközhöz való töltő, aksi vagy bármi más kiválasztásában.

Miért különlegesek az Orion-Tr Smart DC-DC izolált töltők?

A távoli be-, valamint kikapcsoló funkció miatt nem kell nagy áramerősségű kapcsolót beépíteni a bemeneti vezetékbe. Ezt a távoli be- és kikapcsolást végre lehet hajtani kis teljesítményű kapcsoló segítségével, példának okáért akár a motor üzemeltető vagy leállító kapcsolójával is.

A DC-DC konverter egyenáramú feszültségátalakító kategórián belül található Orion-TR Smart DC-DC izolált töltők állítható kimeneti feszültséggel rendelkeznek, így akár akkumulátortöltőként is használhatók. Egy 12 voltos indító- vagy kiegészítő akkumulátor gond nélkül feltölthető a segítségükkel egy 24 V-os rendszeren. Az összes nálunk kapható típusról elmondható, hogy védve van a rövidzárlat ellen, és párhuzamosan lehet kapcsolni őket a kimeneti áram növelése céljából. Korlátlan számban lehet az egységeket kapcsolni párhuzamosan. Mindezeken felül IP43-as védettséggel rendelkeznek.

Ezeket a paramétereket kell szemügyre venni

Amennyiben Orion-Tr Smart DC-DC izolált töltőt készülsz vásárolni, akkor fontos, hogy vizsgáld meg a kiszemelt termék főbb paramétereit. Ezek közé tartozik a bemeneti feszültségtartomány, a kimeneti teljesítmény és a kimeneti áramerősség. Fontos még a kimenetek száma és a kimeneti feszültség is.

A nálunk kapható készülékek esetében feltüntetjük, hogy milyen a tokozásuk és a kivitelük. Azt is megtudhatod az árucikkek adatlapjáról, hogy hány év garancia vonatkozik rájuk.

Hogyan vásárolj Orion-Tr Smart DC-DC izolált töltőt nálunk?

Ha tudod, hogy pontosan milyen töltőre van szükséged, akkor nyugodtan használhatod a weboldalunk jobb felső sarkában lévő keresőt. Így nem kell a termékkategória oldalon böngészned, hanem rögtön a számodra legrelevánsabb találatokat fogod látni.

A kategóriaoldalon több különféle szempont alapján tudod rendezni a töltőket: ár, név, felvitel vagy népszerűség szerint is listázhatod őket. Hasznosnak találhatod a termékek gyors összehasonlítását lehetővé tevő funkciót, aminek használata igen egyszerű. Kattints legalább két, legfeljebb három töltő esetében a mérleg ikonra, így egy felugró ablakban fogod látni mindegyik eszköz főbb paraméterét.