Szünetmentes áramellátó rendszerek

Ebben a kategóriában szünetmentes áramellátó rendszerek találhatóak. Webáruházunk csapata azon dolgozik, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő struktúrát. Azok a látogatóink, akik nem szeretnék végigböngészni webshopunk teljes termékpalettáját, hanem célzottan szünetmentes áramellátó rendszereket keresnek, itt egy helyen megtalálhatják őket.

Felhozatalunk vegyes, szerepelnek a kínálatunkban a lengyel Green Cell és a holland Victron Energy termékei is. Ami közös e két gyártóban, hogy kizárólag magas minőségű, kifogástalan megbízhatóságú produktumokat állítanak elő. Tekintsd meg szünetmentes áramellátó rendszereinket!

Nézet:
Sorrend:

Cégünk az Elektro Hungary webshopján keresztül kíván választ adni a mobilitás terén tapasztalható megnövekedett igényekre. Online áruházunk felületén olyan termékek találhatóak, amelyek a mindennapi életet kényelmesebbé és egyszerűbbé tehetik. A Li-ion technológiára fókuszálva felvettük repertoárunkba az utángyártott laptop-, telefon- és tablettöltők és akkumulátorok mellett az olyan eszközökhöz való kiegészítőket, tartozékokat is, mint az elektromos kerékpárok, kéziszerszámok, kamerák és porszívók. Rendelhetsz tőlünk továbbá UPS szünetmentes tápegységeket, power bankokat és invertereket is.

Milyen szünetmentes áramellátó rendszereket találhatsz nálunk?

Az egyes rendszerek eltérő igényeket képesek kielégíteni. Érdemes alaposan megfontolni a döntést, mivel a nagyobb rendszerekért több százezer forinttal többet kell fizetni. Egy feleslegesen túlméretezett rendszer azonban könnyen kihasználatlan tud maradni. Az alulméretezett rendszer esetén pedig megeshet, hogy egy hosszabb áramszünet esetén nem lesz képes ellátni a feladatát a szerkezet.

Az, hogy melyik rendszer milyen feladat ellátásra képes, egyértelműen kiderül az adatlapjából. Az egyes termékek nevében is feltüntettük a legalapvetőbb paramétereiket, ám ha ez valakinek nem sokat mond, akkor szövegesen is meggyőződhet arról, hogy az adott rendszer megfelel-e a számára. A legkisebb általunk kínált szerkezet 500 W folyamatos terhelés esetén 2 óra áthidalási időt biztosít 50%-os akkumulátorkapacitással számolva, a visszatöltési ideje pedig 5 óra. Vannak természetesen ennél komolyabb eszközeink is, amelyek akár 1000 W terhelés esetén is tudnak 5 óra áthidalási időt garantálni 100%-os akkumulátorkapacitás esetén.

Ha várható, hogy a jövőben is vásárolnál szünetmentes áramellátó rendszert, akkor érdemes ide visszatérni a későbbiek során is. A leginnovatívabb termékeket ide fogjuk feltölteni.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

A jobb áttekinthetőség érdekében rendezheted a szünetmentes áramellátó rendszereket különféle szempontok alapján. A listázott elemek felett jobb felül van egy legördülő lista. Ebből kiválaszthatod, hogy ár, név, népszerűség vagy felvitel alapján kívánod rendezni az árucikkeket. Két különböző nézet közül választhatsz, a rácsos valamint a listás elrendezés közül.

Egy termék adatlapját úgy tudod elérni, ha a képére vagy a nevére kattintasz. Ekkor látni fogsz róla nagyobb képet, megismerheted a rendszer elemeit részletekbe menően. Ezenfelül szöveges leírást is találsz az adott eszközről, hogy mire képes a valóságban.

A Megvásárolom gombra kattintva helyezheted a kosaradba, amelynek tartalmát a honlapunk jobb felső sarkában található ikonra klikkelve ellenőrizheted. A megrendelés a Pénztár gombra kattintva indítható el. A rendszer a számla kiállításához, a szállításhoz és a fizetéshez szükséges adatokat fogja kérni.