Elektromos autó kábelek

Ebben a kategóriában elektromos autóhoz való kábeleket találhatsz. Internetes áruházunk minden tagja azon dolgozik, hogy könnyen és gyorsan beszerezhessék az elektromos autók tulajdonosai a számukra szükséges töltőkábeleket.

Felhozatalunkban a Green Cell termékei szerepelnek, amelyekkel biztonságosan lehet tölteni az olyan gyártók környezettudatos járműveit, mint a Kia, a Nisan, a Renault, a Hyundai, a Toyota, az Aston Martin, a Mercedes, a BMW, a Volvo, az Audi, a Smart, a Tesla, Polestar, a MINI, a BYD, a Volkswagen vagy éppen a Porsche. Tekintsd meg elektromos autóhoz való kábeleinket!

Nézet:
Sorrend:

Cégünk, az Elektro Hungary olyan termékeket kínál megvásárlásra, amelyek megkönnyítik az emberek hétköznapi életét. A Li-ion technológiára szakosodtunk, utángyártott akkumulátorokat, töltőket kaphatsz nálunk laptopodhoz, telefonodhoz, tabletedhez, elektromos kerékpárodhoz, kéziszerszámodhoz, kamerádhoz, porszívódhoz.

Akad nálunk UPS szünetmentes tápegység, power bank és inverter is. Rendelhetsz tőlünk napelemes rendszert és különféle kábeleket is. A Green Cell magyarországi disztribútorai vagyunk. A lengyel gyártó jó minőségű termékei nagy népszerűségnek örvendenek, mivel alacsony áron érhetők el.

Milyen elektromosautó-kábeleket találhatsz nálunk?

Weboldalunkon található több különféle Type 2 kábel is. Kapható nálunk az 5 méteres, 3,6 kW-os teljesítményű, 16A áramerősségű 1 fázisú változata, amely -30-tól +50 Celsius-fokig biztonsággal használható. Ez a kábel olyan elektromos autók töltésére alkalmas, mint a Renault Zoe R240, a BMW 530E iPerformance, az Aston Martin Rapide, a Mercedes B250E, a Porsche Mission E, a Nissan Leaf ZE1, a Kia E, a Mercedes B, az Audi Q7e vagy éppen a Porsche Cayenne S.

A type2 töltőkábel az egyik legnépszerűbb választás az elektromos autók tulajdonosai között. Kompatibilis a legtöbb elektromos autómárkával, köztük a BMW i3-mal is. Ez a töltőkábel kiváló minőségű anyagokból készül, és biztosítja a hatékony töltést és az elektromos autó akkumulátorának hosszú élettartamát.

Ha gyors töltésre van szüksége, akkor a BMW i3 gyorstöltő kábel a legjobb választás. Ez a kábel lehetővé teszi az akkumulátor gyorsabb töltését, így kevesebb időt kell töltenie töltőállomásokon.

Az autó töltőkábelek nemcsak hatékonyak és megbízhatóak, de biztonságosak is. Vízhatlan és tűzálló kialakításuknak köszönhetően bármilyen időjárási körülmények között használhatók.

Webáruházunkban garantáltan megtalálja az Ön számára megfelelő töltőkábelt, legyen szó BMW-ről, Nissan Leaf-ről vagy más elektromos autó márkáról. Válassza a minőséget és a megbízhatóságot, és élvezze a zavartalan elektromobilitást!

Vannak ettől eltérő típusú Type 2 kábelek is a repertoárunkban. Minden esetben érdemes megnézni a teljesítményre, az áramerősségre vonatkozó paraméterek mellett a kompatibilis típusokat is. Minden elektromos autó kábel adatlapján ugyanis pontosan feltüntetjük, hogy milyen járművet lehet vele feltölteni.

Jelenleg a Green Cell termékeit kínáljuk megvásárlásra. A nálunk kapható kábelek egytől egyig hosszú élettartammal rendelkeznek, a gyártó szerint akár 10 ezer csatlakozásra is alkalmasak. Az ugyanakkor igaz, hogy a kábelek nem örök életűek, így érdemes lehet elmentened ezt az oldalt a kedvenceid közé. Így amennyiben legközelebb szükség lesz egy kábelre, akkor könnyen meg fogod találni.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Először is válaszd ki a számodra szimpatikus elrendezési nézetet. Két opció áll rendelkezésedre, ezeket a terméklista felett bal oldalon találod. A rácsos elrendezés esetén egy oldalon több elektromosautó-kábelt láthatsz, míg ha a listást választod, akkor kevesebbet, de rögtön több adatot tudhatsz meg róluk.

Mi mindig azt javasoljuk, vásárolj bármilyen elektromos berendezést tőlünk, hogy vizsgáld meg az adatlapját. Érdemes külön figyelmet szentelni a kompatibilis típus fülnek, ahol azt tudhatod meg, hogy a te autóddal kompatibilis-e az adott kábel. Ha csak azt tudod, hogy Renault Zoéd van, de azt nem, hogy például R240 vagy R110, azt az autód forgalmi engedélyéből kiolvashatod. Így könnyen meggyőződhetsz arról, hogy a kiszemelt eszköz a megfelelő-e számodra.

Ha eldöntötted, hogy szeretnéd az adott kábelt megvásárolni, akkor klikkelj a Megvásárolom gombra. Ezután az árucikk bekerül a kosaradba. Ennek tartalmát a honlapunk jobb felső sarkában lévő gombra kattintva tekintheted meg. A megrendelésedet leadhatod regisztrációval vagy anélkül is.