USB kábelek

Ebben a kategóriában USB kábeleket találhatsz. Áruházunk minden tagja szüntelenül azon dolgozik, hogy mihamarabb postázni tudjuk a megrendeléseket, és hogy mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő eszközöket.

Rengeteg különféle USB kábel létezik. Mi ahogyan minden más elektronikai termék esetén, így e tekintetben is arra törekedtünk, hogy olyan árucikkeket kínáljunk megvásárlásra, amelyek egyszerre képviselnek magas minőséget és mégis megfizethetőek. A Green Cell által előállított kábelek mindkét említett szempontnak megfelelnek. Tekintsd meg az akár most azonnal megvásárolható USB kábeleinket!

Nézet:
Sorrend:
 

Webáruházunkról

Az Elektro Hungary webáruházat azért hívtuk életre annak idején, mert szerettünk volna egy olyan felületet biztosítani, ahol minden olyan elektronikai terméket, kiegészítőt, tartozékot meg lehet kapni, ami kényelmesebbé teszi a hétköznapi életet. Power bankokat, laptop-, telefon-, tablettöltőket és akkumulátorokat éppúgy kínálunk, mint kéziszerszámokhoz, kamerákhoz vagy porszívókhoz való töltőket és aksikat.

Termékpalettánkról nem hiányoznak a különféle kábelek, a napelemes rendszerek, az inverterek és a szünetmentes tápegységek sem. Mi vagyunk a kitűnő ár/érték arányú termékeket kínáló Green Cell márka hivatalos hazai disztribútorai.

Milyen USB kábeleket találhatsz nálunk?

Jelenleg a lengyel gyártó, a Green Cell USB kábeleit forgalmazzuk. A visszajelzések egytől egyig kitűnőek a cég termékei kapcsán, amelyeket ráadásul jutányos áron tudunk kínálni más gyártók árucikkeihez képest.

USB-A és USB-C kábelek éppúgy találhatók virtuális polcainkon, mint micro USB kábelek. Ha szeretnél biztosra menni, hogy a te eszközöddel kompatibilis-e egy adott kábel, akkor érdemes megnézni a kiszemelt kábel adatlapján a kompatibilis eszköz fület. Itt tételesen felsoroljuk, hogy pontosan milyen készülékekkel fog garantáltan hibátlanul működni az adott USB kábel. Ha ebben a listában megtalálod azt az eszközt, amivel te magad rendelkezel, akkor bizonyosan nem fog csalódás érni.

Érdemes megfigyelni a kábelek hosszúságát is. Vannak a kínálatunkban 25, 30, 120 és 200 centiméteres kábelek is. Egyes típusok gyorstöltés támogatással rendelkeznek, míg bizonyos kivitelek LED világítással is fel vannak vértezve.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Ha az USB kábelek között szeretnél szétnézni, akkor hamar szembesülni fogsz vele, hogy igen széles a választék. A termékeket rendezheted betűrend, ár, felvitel vagy népszerűség szerint is, így könnyebb lesz eligazodnod. Ezeket az opciókat egy legördülő listában találod, a terméklista felett jobb oldalon.

Két vagy három kábelt gyorsan össze is tudsz egymással hasonlítani. A termékek képénél megjelenő mérleg ikonra klikkelve egy felugró ablakban láthatod a főbb paramétereiket, így nem kell egyesével megnyitnod az adatlapjaikat ahhoz, hogy gyorsan átlásd, melyik mire képes. Persze a vásárlást megelőzően nem árt vetned egy pillantást a kompatibilis típusok fülre, ahogyan azt korábban már említettük.

A kiválasztott terméket a Kosárba gombra kattintva tudod a bevásárlótáskádhoz adni. Weboldalunk jobb felső sarkában van egy ikon, amire ha ráklikkelsz, látni fogod, mik kerültek bele. Ha szeretnéd megrendelni őket, akkor klikkelj a Pénztár gombra. Regisztráció nélkül is tudsz vásárolni, ám ha a jövőben még tervezel visszatérni hozzánk, akkor néhány percet érdemes rászánni a regisztrációra a jövőbeli kényelmesebb vásárlási élmény érdekében.