Kábelek

Ebben a kategóriában megtalálsz számos olyan tápkábelt, amelyek az akkumulátorok töltéséhez szükségesek. A töltők és egyéb elektronikai eszközök kábelei elhasználódhatnak, elveszhetnek, stb. Az is előfordulhat, hogy hosszabb vagy rövidebb huzalokra van szükséged. Ekkor jön a képbe a webáruházunk Kábelek kategóriája. Nézz körül, és válogass kedvedre a legjobb eszközök között.

A böngészést megkönnyíti a keresőfunkció a jobb felső sarokban, melynek segítségével a több mint 3000 termék közül hatékonyan szűrhetsz rá az általad kívánt termékekre.

A Kábelek kategóriában minden általunk forgalmazott akkumulátor és töltő számára kínálunk kompatibilis modellt. A szigetelés, vastagság, anyag, kivitelezés, szín, hosszúság, töltőfej és funkció tekintetében széles a választék.

A töltőkábelek mellett adatátvitelt biztosító HDMI és USB kábeleket is kínálunk. Emellett az elektromos autó töltéséhez szükséges eszközök is elérhetők a webáruházunkban.

GC/Green Cell kábelek

Az európai gyártó, a Green Cell nemcsak minőségi akkumulátorokat és töltőket gyárt, hanem azok számára kivitelezett táp- és adatkábeleket egyaránt. A közös gyártó a garancia arra, hogy ezek az elektronikai kiegészítők 100%-ban kompatibilisek a Green Cell eszközeivel.

Használd ki a lehetőséget, és válassz kedvedre a kategóriában található megannyi termék közül. A gyorstöltést elősegítő kiegészítők (például a TYPE-C kábelek) kifejezetten a mobil eszközök töltésére lettek finomhangolva.

A kiegészítők borítása időtálló és rugalmas műanyaggal történik, melyet a Green Cell fejlesztői csapata folyamatosan ellenőriz. A textil hatású borítással bizonyára találkoztál már. Az ilyen kábelek nemcsak eleganciát és természetességet sugallnak, de a rugalmasságuk is figyelemre méltó.

Kompatibilis eszközök

Ha szeretnél megbizonyosodni, hogy a megvásárolni kívánt termék valóban tökéletes a számodra, akkor kattints a Kompatibilis eszközök fülre, a termékleírás alatti mezőben. Megtekintheted a teljes listát, és akár rá is szűrhetsz az adott eszközhöz ajánlott többi termékre is.

Az itt forgalmazott termékek az Európai szabványoknak megfelelően a lehető legszélesebb kompatibilitást biztosítják. A Green Cell eszközök az egyik legjobb utángyártott termékcsaládot képviselik a hazai piacon.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy az utángyártott termékek nem minden esetben érik el az eredeti darabok teljesítményét. A Green Cell márka a biztosíték arra, hogy a termékeink széles választéka a legjobb minőséget biztosítja a számodra. És valljuk be, a minőség sarkalatos szempont minden vásárlásnál. Éppen ezért vállalunk kiterjedt garanciát, 60 napos cseregaranciát, árgaranciát a termékeinkre, amelyet a szakértői támogatás és információs szolgálat egészít ki.

Minden kiegészítővel kapcsolatban kérdezhetsz. Felkészült válaszra számíthatsz, hiszen mi ismerjük Green Cell gyártmányait. Éppen ezért ajánljuk a vásárlóinknak, hiszen megbízunk az európai gyártó odaadásában és a termékek időtállóságában egyaránt.

Ár-érték arány a kábelek esetében

A gyors kiszolgálás, villámgyors rendelés és széles választék mellett a webáruházunk egyik legnagyobb előnye a kimagasló ár-érték arány. A kedvező árakat nem a minőség rovására, hanem az egyedülálló minőségi szolgáltatás érdekében gyakoroljuk.

Az elektromosautó-töltő kábelek esetében különösen érzékelhető a különbség. Válaszd a Green Cell termékeit, hogy biztosítsd a megfelelő áramellátást az elektromos gépjárműved számára.